Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

KYANA professional hair products.

 Κορίτσια καλησπέρα, ελπίζω να είστε όλες καλά,, εγώ είμαι μια χαρούλα και ήρθε η ώρα για review.
Πρόκειται για κάποια υπέροχα προϊόντα της ΚΥΑΝΑ που δοκιμάζω αυτόν τον καιρό.
Η αριστη ποιότητα, το υψηλό επίπεδο παροχών, η τεχνογνωσία και ο σεβασμός προς τον πελάτη είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ΚΥΑΝΑ η οποια δημιουργήθηκε το 2006 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.
Πάμε όμως να δούμε τα προϊόντα που δοκίμασα εγώ:

Σαμπουάν Αναδόμησης (Repair Now).
 Eίναι ιδανικό για να δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας κατά της επιβλαβούς επίδρασης των  εξωτερικών παραγόντων, το σαμπουάν αναδόμησης με οξέα φρούτων της ΚΥΑΝΑ αναζωογονεί και ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.  Η  χρήση του προσφέρει πραγματική προστασία στα μαλλιά θρέφοντάς τα σε βάθος και χαρίζοντάς τους  απαλότητα και λάμψη. 
 Εγώ λατρεύω το άρωμα του και την αίσθηση που αφήνει στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Φαίνεται σε κάθε χρήση του ότι πρόκειται για ένα επαγγελματικό προϊόν. 

Μαλακτική Κρέμα Βατόμουρο.
 Για όλους τους τύπους μαλλιών και συστατικά που βοηθούν ιδιαιτερα τα βαμμένα μαλλιά να επανακτήσουν την απαλότητα και τη λάμψη τους. Το σύμπλεγμα βιταμινών A, E, F και Η προστατεύει την τρίχα από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική μόλυνση.
 Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη κρέμα είναι ότι παρόλο που μαλακώνει και θρέφει εμφανώς τα μαλλιά, δεν αφήνει λιπαρότητα, κάτι που εγώ προσέχω πολύ σε τέτοιου είδους προϊόντα.

Antifrizz Spray.
Εξειδικευμένο προϊόν antifrizz για μέγιστο όγκο στη ρίζα με εκχυλίσματα μπαμπού και ρητίνες, με σταθεροποιητικές ιδιότητες που βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο και γρηγορότερο στέγνωμα τις τρίχας.
 Σωτήριο προϊόν ειδικά για τα δικά μου μαλλιά που δε συνεργάζονται ιδιαιτερα μαζί μου.

 Ορός μεταξιού Serum.
Εμπλουτισμένο με αποστάγματα κίτρου και πρωτεΐνη μεταξιού, το serum Herboria MAX διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντάς την, και χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά ενώ παράλληλα διατηρεί τον όγκο τους και αναδομεί την τρίχα.
Καταπληκτικό προϊόν,,δε βαραίνει τα μαλλιά όπως αλλα του είδους του και τους δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζονται, αναδόμηση!

Lac Herboria Max.
 Οικολογική λακ χωρίς προωθητικό αέριο. Περιέχει οδοντιατρικό οινόπνευμα που δίνει ελαστικό κράτημα χωρίς να κολλάει τα μαλλιά. Ιδανικό για χρήση μασιάς και σίδερου.
Γενικά εγώ με τις λακ δε τα πηγαίνω πολύ καλά, νοιώθω ότι μου βαραίνουν τα μαλλιά, ότι τα κολλάνε και τα κάνουν ψεύτικα,,η συγκεκριμένη λακ όμως έχει μια πολύ απαλή αίσθηση, σαν να στέκεται ανάμεσα στα μαλλιά και όχι κολλημένη επάνω τους κάνοντας τα σκληρά και κολλημένα μεταξύ τους. Κάτι άλλο που μου άρεσε ήταν ο τρόπος που ψεκάζει, κάθε πάτημα έχει συγκεκριμένη δόση και αυτό σε βοηθα να μην ψεκάζεις ανεξέλεκτα.

Εδώ είναι το site της ΚΥΑΝΑ όπου μπορείτε να δείτε όλα της τα προϊόντα:

Αυτά από εμενα, αν έχετε δοκιμάσει και εσείς κάποιο προϊόν της ΚΥΑΝΑ περιμένω σχόλια.
Φιλάκια πολλά!!!

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

The Body Shop-Body Butter Blueberry.

Γιορτάζοντας τη μοναδική Body Butter Collection, η The
Body Shop
σας παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη –
το Περιορισμένης Κυκλοφορίας Blueberry, ένα πλούσιο
και κρεμώδες Body Butter με υπέροχο αναζωογονητικό
άρωμα..
Επιπλέον, η τελευταία προσθήκη Body Butter συνοδεύεται
από μία ολόκληρη σειρά Blueberry για το μπάνιο και το
σώμα. Απολαύστε μία αναζωογονητική blueberry
εμπειρία!
 
Blueberry Body Lotion, 
μία ελαφριά κρέμα σώματος
που αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια απαλή.
Blueberry Sponge, 
 ένα υπέροχο σφουγγάρι μπάνιου
με ένα χαριτωμένο blueberry πρόσωπο που απολεπίζει
την επιδερμίδα και σας χαρίζει χαμόγελα.
Blueberry Body Scrub-Gelee,  
ένα ήπιο απολεπιστικό
σώματος που αφήνει την επιδερμίδα με υπέροχο άρωμα
από φρέσκα blueberries και μοιάζει με αληθινή μαρμελάδα
blueberry.
Blueberry Lip Butter, 
 αφήνει τα χείλη γλυκά ενυδατωμένα
και με φρουτώδες άρωμα.

 
Θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της The Body Shop στις 
3 Φεβρουαρίου 2014.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η lavera σταματάει τις εξαγωγές προς την Κίνα μέχρι να σταματήσει η χώρα τα υποχρεωτικά πειράματα στα ζώα.

H lavera θέλει βιολογικά και φυσικά καλλυντικά για όλους, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα!

Η lavera αποφάσισε να σταματήσει τις εξαγωγές των καλλυντικών της στην Κίνα, αφαιρώντας από το δίκτυό της μια σημαντική αγορά, λόγω της πρόσφατης απόφασης της Κινεζικής κυβέρνησης να καταστήσει υποχρεωτικές τις δοκιμές στα ζώα όλων των προϊόντων καλλυντικής χρήσης. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ανακοίνωσε χωρίς δεύτερη σκέψη την προσωρινή αναστολή των εξαγωγών της προς τη Κίνα, μέχρι να αρθεί αυτή η απόφαση που αντιβαίνει πλήρως τις αξίες και τη φιλοσοφία της lavera και έχει δεχτεί σφοδρή κριτική από ανθρώπους από όλον τον κόσμο.

Η lavera κατασκευάζει πάνω από 25 χρόνια πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παρασκευής φυσικών καλλυντικών στην Ευρώπη με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που καλύπτει 100.000 τμ. Σαν κατασκευάστρια εταιρεία, είναι και ανέκαθεν ήταν κατά των πειραμάτων σε ζώα και δεν έχει εφαρμόσει ποτέ αυτή τη μέθοδο για να δοκιμάσει τα προϊόντα της. Αντιθέτως, μπορεί να διασφαλίσει ότι όλα τα συστατικά που χρησιμοποιεί είναι γνωστά, καταχωρημένα και ελεγμένα, ενώ η αποτελεσματικότητα των προϊόντων και η συμβατότητά τους με το δέρμα είναι τεκμηριωμένη με εναλλακτικές μεθόδους, όπως μέσω δοκιμών σε εθελοντές ή μέσω συνεργασιών με ινστιτούτα δοκιμών. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα της lavera είναι πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπως ο Natrue και ο Vegan, και έχουν διακριθεί από πλήθος άλλων φορέων παγκοσμίως, χωρίς να χρειαστεί να δοκιμαστούν ποτέ σε ζώα.

Η ελευθερία ενάντια στις δοκιμές στα ζώα στην Ευρώπη τέθηκε σε ισχύ στις 11 Ιουλίου 2013, αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόστηκε σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιούνιο του 2014, η κυβέρνηση της Κίνας επιθυμεί, σύμφωνα με ένα νέο σχέδιο, να εφαρμόσει τις πρώτες προσαρμογές στη νομοθεσία που επιβάλλει τα πειράματα στα ζώα, αλλά μόνο στις εταιρείες που έχουν έδρα στην Κίνα. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, τα σαμπουάν και τα αρώματα δε θα πρέπει να δοκιμάζονται πλέον στα ζώα, αλλά θα αναφέρουν ότι το περιεχόμενο και το προϊόν δεν είναι επιβλαβές για την υγεία του ανθρώπου.

Οι Κανονισμοί Εξαγωγών της Κίνας, ωστόσο, πρέπει να προσαρμοστούν, ώστε οι νέες μεταρρυθμίσεις να αφορούν σε όλα τα προϊόντα! Μέχρι τότε η lavera οφείλει να σταματήσει τις εξαγωγές προς την Κίνα, ώσπου να είναι σίγουρη ότι η αποδέσμευση από τα πειράματα σε ζώα είναι εγγυημένη στη χώρα για όλα τα εισαγόμενα προϊόντα. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία δεσμεύεται να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με όλα τα υπεύθυνα πολιτικά κανάλια της Ευρώπης, αλλά και να χρησιμοποιήσει τις επαφές της με εγχώριους οργανισμούς και ενώσεις, προκειμένου να προωθηθεί η απαγόρευση των πειραμάτων στα ζώα στην Κίνα. Έτσι μόνο θα μπορέσει να είναι πραγματικά συνεπής στο εταιρικό της όραμα, που πρεσβεύει ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να φροντίζουν τον εαυτό τους με πιστοποιημένα βιολογικά και φυσικά καλλυντικά, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα…

The Body Shop Winter Sale -35% σε επιλεγμένα προϊόντα!‏



Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ FRESH LINE ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

Η Fresh Line υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής σημασίας για την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην Ηπειρωτική Κίνα, η οποία θα υλοποιηθεί μέσω της επέκτασης συνεργασίας με τους διανομείς της στο Χονγκ Κονγκ.
Πρόκειται για ένα δεκαετές συμβόλαιο, βάσει του οποίου προβλέπεται η εδραίωση της Fresh Line με τουλάχιστον 120 καταστήματα και πάνω από 300 σημεία πώλησης. Κύριο στόχο για την Οργανική Ανάπτυξή της θα αποτελέσουν το Πεκίνο και η Σαγκάη, καθώς εκεί αναμένεται να αναπτυχθεί το 60% των καταστημάτων της, ενώ για την εξυπηρέτηση της εν λόγω αγοράς θα συσταθεί ομάδα από εξειδικευμένα στελέχη με έδρα στη Σαγκάη.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κίνα, η βιομηχανία των καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, έχει ανθίσει τα τελευταία 20 χρόνια. Για το 2012 τα έσοδα στον κλάδο των καλλυντικών, των προϊόντων κομμωτικής και των υπηρεσιών ομορφιάς άγγιξαν τα 961,3 εκατομμύρια δολάρια Η.Π.Α, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 7,6% από το 2011, καθώς και ανάπτυξη κατά 7,1% σε ετήσια βάση από το 2007. Ο συγκεκριμένος κλάδος θεωρείται νευραλγικός για την οικονομία της χώρας, αφού αντιπροσωπεύει το 18,5% των συνολικών εσόδων στον τομέα των Κοινωνικών Υπηρεσιών, με βάση τα στοιχεία απόδοσής του για το 2012.
Συμπληρωματικά, βάσει ερευνών η τάση της τοπικής αγοράς κατευθύνεται προς τη φυσική προσέγγιση, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα σε προϊόντα απαλλαγμένα από συνθετικά συντηρητικά και χημικά συστατικά, καθιστώντας την ίσως την πλέον ελκυστική για τις εταιρίες φυσικών καλλυντικών παγκοσμίως.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fresh Line, Ναταλί Βαγιωνή, δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη σύναψη της συγκεκριμένης συμφωνίας, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο εξαγωγικό συμβόλαιο που έχει υπογραφεί στην ιστορία της Fresh Line. Πεποίθησή μας είναι πως τώρα πιο πολύ από ποτέ οφείλουμε να αποδείξουμε ότι μια ελληνική εταιρία μπορεί να πετύχει. Μια εταιρία, που έχει όραμα και στόχους, λειτουργεί με σωστό προγραμματισμό και βάσει διαδικασιών, μπορεί να καταξιωθεί στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία».
Με φαντασία και μεράκι η Fresh Line παράγει σήμερα πάνω από 450 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια. Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 14 χώρες με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.