Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Erre Due CC Cream.

Κορίτσια μου καλημέρα,,επιτέλους μετά από πολύ καιρό ήρθε η ώρα για ένα review.
Πριν από κάποιες μέρες η Erre Due μου έστειλε ένα πολύ όμορφο δωράκι, την καινούρια της CC CREAM. Είχα ακούσει για αυτήν και μόλις την παρέλαβα χάρηκα ιδιαίτερα.

Η περιγραφή της:
7 ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ 1 ΠΡΟΙΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ Ε, ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΡΕΜΩΔΗ, ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ ΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ SPF 20 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ & ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ. PARABEN FREE.
Εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την κρέμα, μου άρεσε ιδιαίτερα η υφή της και το άρωμα της. Στάθηκα λίγο άτυχη γιατί η εταιρία μου έστειλε την πιο σκούρα από της δύο αποχρώσεις της, και μιας και εγώ έχω πολύ ανοιχτή επιδερμίδα χρειάζεται πολύ δούλεμα πάνω μου για να μη φαίνεται σαν ''λεκές'', η επιλογή της απόχρωσης όμως είναι υποκειμενική.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κρέμα επισκεφτείτε το site της Erre DueErre Due CC Cream.
Από εμένα φιλιά πολλά!!!

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΥ

Καλημέρα κορίτσια, είναι νομίζω λίγο να σας πω πόσο μου έλειψε το blog μου, αλλά υπήρχε λόγος που έλειψα τόσο, μετακόμισα εδώ στην αγαπημένη μου Χαλκίδα και άνοιξα το μαγαζάκι μου μαζι με τον άντρα μου σε πείσμα των καιρών και της κρίσης. 
Ανοίξαμε ένα καφέ-μεζεδοπωλείο, μιας και ο άντρας μου φτιάχνει φοβερούς μεζέδες και το ονομάσαμε ''...ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΥ''. Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μου τη γνώμη σας.
Σας φιλώ!!!