Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Green cola!!!



Καλησπέρα,,Πέμπτη σήμερα και η ζεστη είναι έντονη, έτσι κι εγώ θα σας μιλήσω για ένα δροσερό αναψυκτικό, τύπου cola, που μπορούμε να το απολαύσουμε τουλάχιστον με λιγότερες τύψεις και αυτό γιατί η Green Cola Δεν περιέχει ζάχαρη, ασπαρτάμη, φωσφορικό οξύ και συντηρητικά, αλλά περιέχει γλυκαντικές ύλες από το φυτό stevia, όπως επίσης φυσικές αρωματικές ύλες και φυσική πηγή καφεΐνης που προέρχεται από πράσινους κόκκους καφέ, και αυτά σε ένα καθαρά Eλληνικό προϊόν. 
Οι λάτρεις των αναψυκτικών λοιπόν δεν έχουν λόγο να μην την δοκιμάσουν, και εγώ που τη δοκίμασα σας λέω ότι η γεύση της θα σας ανταμείψει γιατί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αλλα γνωστά ονόματα του είδους της.
Η ίδια Eλληνική εταιρία βγάζει επίσης την σειρά αναψυκτικών ''Μπλε'' (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα), επίσης με γλυκαντικές ύλες από το φυτό stevia και εξίσου απολαυστικές γεύσεις.
Ξεcolaμε λοιπόν και διαλέγουμε Eλληνικά!!!
Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την green cola τότε εδώ μπορείτε να βρείτε τα σημεία πώλησής της: www.facebook.com/greencola.
Aυτά από εμενα, φιλάκια πολλά.

1 σχόλιο:

  1. Τη δοκίμασα αλλά δε μου άρεσε :( Δεν ξέρω αν είναι η στέβια ή κάποιο άλλο συστατικό αλλά μου άφηνε μια πικρή γεύση. Θα δοκιμάσω και την αντίστοιχη πορτοκαλάδα που λες
    Πολλά φιλιά,
    nataliesbeautyland.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή